top of page

ma 27. huhtik.

|

Verkkovalmennus

Vastuullisen Ihmisten johtamisen kehitysohjelma 2020

Vihdoinkin! Vastuullisen ihmisten johtamisen kehitysohjelma 2020 alkaa!

Registration is Closed
See other events
Vastuullisen Ihmisten johtamisen kehitysohjelma 2020
Vastuullisen Ihmisten johtamisen kehitysohjelma 2020

Paikka & aika

27. huhtik. 2020 klo 13.00 – 14.30

Verkkovalmennus

Tietoa tapahtumasta

Kehitysohjelma sisältää kuuden viikon ajan vuoroviikoin webinaarin ja heti seuraavalla viikolla pääset vertaisliveen, jonne olet tervetullut yhdessä pohtimaan ja kehittämään vastuullista johtamista valmentajien sekä ryhmän kanssa. 

Kehitysohjelma toteutetaan kokonaan verkossa. Sovimme seuraavan webinaarin sekä vertaisliven päivän ja ajankohdan yhdessä. Ohjelma alkaa 27.4 klo 13. 

Miksi?

Vastuullisen ihmisten johtamisen kehitysohjelma 2020 on kehitetty juuri Sinulle, joka haluat tuoda inhimillisyyden takaisin johtamiseen vastuullisesti ja kestävästi.​

Kenelle?

Vastuullisen johtamisen kehitysohjelma 2020 on suunnattu HR-ammattilaisille ja esimiehille, jotka haluavat kehittää yrityksen vastuullisuutta ja johtamista käytännönläheisesti ja kestävästi. ​

Mitä?

Vastuullisen ihmisten johtamisen kehitysohjelma 2020 tarjoaa sinulle käytännön tukea, vinkkejä, verkostoja, vertaistukea, työkaluja ja sparrausta vastuulliseen ihmisten johtamiseen yrityksessäsi.  Kehitysohjelma koostuu 1,5 tunnin webinaareista (joka toinen viikko) ja tunnin tai kahden vertaiskehittämisen livestä. Pääset itse vaikuttamaan ohjelmassa käsiteltäviin aiheisiin. ​​

Vastuullinen HRM

Vastuullisen henkilöstöjohtamisen tulokset heijastuvat koko yritykseen ja tulokseen.Miten yrityksen vastuullisuutta voi kehittää henkilöstöjohtamisen kautta ja miten lähden liikkeelle kohti vastuullisempaa ihmisten johtamista? ​

Kestävä menestys ja hyvän mielen työpaikka

Johtamista ja esimiestyötä kehittämällä opitaan ymmärtämään työelämän laadun vaikutusta työn tuottavuuteen kiinnittämällä erityistä huomiota työntekijöiden henkisiin voimavaroihin, palautumiseen ja työterveyteen. Mitä ovat kestävää menestystä edistävät myönteiset teot ja miten hyvän mielen työpaikka luodaan? 

Ihmisläheinen muutoksen johtaminen

Miten muutoksesta saadaan kestävää ja pysyvää organisaatiossa? Muutos on usein kivulias prosessi, mutta sen ei tarvitse olla. Kuinka teet muutoksesta sujuvan ja kestävän? 

Tervetuloa mukaan!  

Valmentajat 

Katriina Lilloiva 

HR:n kehittäjä ja motivaatiovalmentaja. 

"Olen erityisen kiinnostunut vastuullisuuden ja henkilöstöjohtamisen yhdistämisen  vaikutuksista HR:n muutoksessa."  

Tarja Kyllönen 

Työelämän kehittäjä ja työyhteisövalmentaja. "Olen pitkän linjan työhyvinvoinnin ja  henkilöstötuottavuuden asiantuntija. Käytän osallistavia, innostavia ja luovia ryhmätyömenetelmiä vetämissäni valmennuksissa ja työpajoissa. Nähdään verkkovalmennuksessa!"

Tarja Eloranta

Työyhteisöjen ja esimiestyön kehittäjä. 

"Erityisosaamistani ovat digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen liiketoiminnassa, tiedolla johtaminen ja organisaation aineettoman pääoman johtaminen."  

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page