KEVÄTSTARTTI

Huomautus 2020-04-01 202930.png
Vastuullisen ihmisten johtamisen kehitysohjelma 2020
Kevätstartti kehitysohjelmaan on maksuton WEBINAARI 
Oletko joskus pohtinut mitä vastuullisuus sinulle tarkoittaa? Nyt sinulla on mahdollisuus kuulla uusinta tietoa ja käytännön vinkkejä tärkeästä aiheesta, joka koskettaa meitä kaikkia.
Miksi?

Vastuullisen ihmisten johtamisen kehitysohjelma 2020 on kehitetty juuri Sinulle, joka haluat tuoda inhimillisyyden takaisin johtamiseen vastuullisesti ja kestävästi. Kevätstartissa pääset keskustelemaan, verkostoitumaan sekä halutessasi vaikuttamaan koulutusohjelman sisältöön. 

Kenelle?

Vastuullisen johtamisen kehitysohjelma 2020 on suunnattu PK-yritysten HR-ammattilaisille ja esimiehille, jotka haluavat kehittää yrityksen vastuullisuutta ja johtamista käytännönläheisesti ja kestävästi. 

Mitä?

Kevätstarttissa esitellään Vastuullisen ihmisten johtamisen kehitysohjelma 2020, josta saat käytännön tukea, vinkkejä, verkostoja, vertaistukea, työkaluja ja sparrausta vastuulliseen ihmisten johtamiseen yrityksessäsi.

  

HRMWIZin kehitysohjelma toteutetaan verkkovalmennuksena huhti-toukokuussa 2020.  Pääset itse vaikuttamaan ohjelmassa käsiteltäviin aiheisiin.

Missä?

Tule maksuttomaan tutustumaan vastuulliseen ihmisten johtamiseen webinaarissa 8.4 klo 13-14.

Kevätstartissa pääset osallistumaan keskusteluun mm. näistä aiheista:

Vastuullinen HRM

Vastuullisen henkilöstöjohtamisen tulokset heijastuvat koko yritykseen ja tulokseen. Miten yrityksen vastuullisuutta voi kehittää henkilöstöjohtamisen kautta ja miten lähden liikkeelle kohti vastuullisempaa ihmisten johtamista? 

Kestävä menestys ja hyvän mielen työpaikka

Johtamista ja esimiestyötä kehittämällä opitaan ymmärtämään työelämän laadun vaikutusta työn tuottavuuteen kiinnittämällä erityistä huomiota työntekijöiden henkisiin voimavaroihin, palautumiseen ja työterveyteen. Mitä ovat kestävää menestystä edistävät myönteiset teot ja miten hyvän mielen työpaikka luodaan?

 

Ihmisläheinen muutoksen johtaminen

Miten muutoksesta saadaan kestävää ja pysyvää organisaatiossa? Muutos on usein kivulias prosessi, mutta sen ei tarvitse olla. Kuinka teet muutoksesta sujuvan ja kestävän?