top of page
GettyImages-1272319404_ravid.jpg

Ajankohtaista

Vastuullinen ihmisten johtaminen
Etäkoulutus

Pitkäjänteinen vastuullisuuden, hyvän mielen työpaikkojen ja inhimillisen muutoksen kehittäminen alkaa tästä! 

Sisältö:

3 x 1/2 päivän koulutus, materiaalit ja työkalut heti käyttöön! Saat myös sparrausta ja verkostoitumista.

 

​Oletko joskus pohtinut mitä vastuullisuus sinulle tarkoittaa? Nyt sinulla on mahdollisuus kuulla uusinta tietoa ja käytännön vinkkejä tärkeästä aiheesta, joka koskettaa meitä kaikkia.

Miksi?

Vastuullisen ihmisten johtamisen koulutus on kehitetty juuri Sinulle, joka haluat tuoda inhimillisyyden takaisin johtamiseen vastuullisesti ja kestävästi. 

Kenelle?

Vastuullisen johtamisen koulutus on suunnattu yritysten HR-ammattilaisille ja esimiehille, jotka haluavat kehittää yrityksen vastuullisuutta ja johtamista käytännönläheisesti ja kestävästi. 

​Mitä?

Vastuullisen ihmisten johtamisen koulutuksesta saat käytännön tukea, vinkkejä, verkostoja, vertaistukea, työkaluja ja sparrausta vastuulliseen ihmisten johtamiseen yrityksessäsi. Koulutus toteutetaan verkkovalmennuksena. 

Oman osaamisen visualisointi Osaamisen mind mapin avulla

Tule mukaan yhteiseen virtuaalisessioon keskustelemaan osaamisidentiteetistä sekä visualisoimaan, mitä kaikkea osaamista itse kullekin on kertynyt koulutuksista, työstä, harrastuksista ja muilta elämän aloilta. Teemme yhdessä osaamisen mindmapin. Tätä varten tarvitset paperia ja kyniä (värikynät toimivat parhaiten).

Kuva: Topias Dean, Sitra.

Kuva: Topias Dean, Sitra.

Oman osaamisen tunnistaminen Voimakehä® - työkalun avulla

Tule mukaan keskustelemaan laaja-alaisista vahvuuksista työelämässä sekä miten niitä voi tunnistaa Voimakehä®-työkalun avulla.

Erätaukodialogit osaamisen tunnistamisesta

Tervetuloa mukaan keskustelemaan osaamisen huomaamisesta. Mikä auttaa tajuamaan, mitä kaikkea osaankaan?

Osaamista kertyy jokaiselle monissa ympäristöissä – joskus jopa huomaamatta. Kurssien ja koulutusten lisäksi opimme työelämässä, vapaa-ajan harrastuksissa ja ihmissuhteissa. Kaikki osaaminen on arvokasta! Aina oman osaamisen havaitseminen ei kuitenkaan ole helppoa. Keskustelu muiden kanssa usein auttaa huomaamaan omaa osaamista.

Tervetuloa keskustelemaan ja saamaan oivalluksia omista vahvuuksista, taidoista ja kyvyistä yhdessä muiden kanssa – siitä missä sinä olet hyvä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta oman osaamisesi pohdinnasta. Keskustelun tavoitteena on lisätä ymmärrystä osaamisesta ja sen huomaamisesta, eikä siinä tarvitse päätyä ratkaisuihin tai yksimielisyyteen.

Sinustako Erätauko-ohjaaja?

Tule mukaan oppimaan Erätauko-menetelmä ja ole yksi meistä, jotka rakennamme Suomesta parhaiten keskustelevaa kansaa! 

Voit olla aloittelija ryhmän ohjaamisessa tai voit olla ammattilainen, joka etsit uusia menetelmiä ryhmän ohjaamiseen dialogin kautta. Voit tulla myös, jos haluat oppia paremmaksi keskustelijaksi. Tämä on juuri sinulle!

Koulutuksen hinta on 230 e + ALV (24%)

Kuva: Topias Dean, Sitra.

Mistä aloittaa matka uuden ajan oppijaksi?

 

Tilaa linkki 15 min videoon, jossa Riitta Hyppänen jakaa käytännön vinkkejä ja kokemuksia osaamisen ja oppimismahdollisuuksien tunnistamisesta sekä näkyväksi tekemisestä.

Videota voi hyödyntää alustuksena esim. oman tiimin osaamiskeskusteluissa.

Video julkaistaan osaaminen näkyväksi-viikkojen alussa.

Koko tiimin osaaminen näkyviin ja käyttöön Yhtä matkaa -konseptilla

Tervetuloa mukaan keskustelemaan kansamme uudesta yhteisöllisestä ohjelmasta, jossa integroituu oppiminen ja kehittäminen.

Puhumme mm. vahvuuksien ja motivaatiotekijöiden tunnistamisesta, vuorovaikutustaidoista sekä myös tulevaisuuksien hahmottamisesta osana menestyksellistä tiimiä.

OsaaminenNäkyviinSUpääviesti3.jpg
bottom of page