KEHITYSOHJELMA

Vastuullinen ihmisten johtaminen syksyn kehitysohjelma 2020

Pitkäjänteinen vastuullisuuden, hyvän mielen työpaikkojen ja inhimillisen muutoksen kehittäminen alkaa tästä! 

 

Ohjelman kesto: 7 viikkoa

Sisältö: 4 webinaaria, 3 ryhmätapaamista, materiaalit ja työkalut heti käyttöön!

Ryhmätapaamisissa sparrausta ja verkostoitumista.

Oletko joskus pohtinut mitä vastuullisuus sinulle tarkoittaa? Nyt sinulla on mahdollisuus kuulla uusinta tietoa ja käytännön vinkkejä tärkeästä aiheesta, joka koskettaa meitä kaikkia.

Miksi?

Vastuullisen ihmisten johtamisen kehitysohjelma 2020 on kehitetty juuri Sinulle, joka haluat tuoda inhimillisyyden takaisin johtamiseen vastuullisesti ja kestävästi. 

Kenelle?

Vastuullisen johtamisen kehitysohjelma 2020 on suunnattu PK-yritysten HR-ammattilaisille ja esimiehille, jotka haluavat kehittää yrityksen vastuullisuutta ja johtamista käytännönläheisesti ja kestävästi. 

Mitä?

Vastuullisen ihmisten johtamisen kehitysohjelmasta saat käytännön tukea, vinkkejä, verkostoja, vertaistukea, työkaluja ja sparrausta vastuulliseen ihmisten johtamiseen yrityksessäsi.

  

Kehitysohjelma toteutetaan verkkovalmennuksena. Ensimmäinen webinaari on 27.4.2020 klo 13-14.40. Pääset itse joustavasti vaikuttamaan ohjelmassa käsiteltäviin aiheisiin sekä aikatauluihin. 

Missä?

Toimimme verkossa, webinaarit ovat kuunneltavissa silloin kun sinulle itsellesi sopii. Saat materiaalit käyttöösi saman tien, kun aihe on käsitelty. 

Keskeiset aiheemme ovat:

 

Vastuullinen HRM

Vastuullisen henkilöstöjohtamisen tulokset heijastuvat koko yritykseen ja tulokseen. Miten yrityksen vastuullisuutta voi kehittää henkilöstöjohtamisen kautta ja miten lähden liikkeelle kohti vastuullisempaa ihmisten johtamista? 

Kestävä menestys ja hyvän mielen työpaikka

Johtamista ja esimiestyötä kehittämällä opitaan ymmärtämään työelämän laadun vaikutusta työn tuottavuuteen kiinnittämällä erityistä huomiota työntekijöiden henkisiin voimavaroihin, palautumiseen ja työterveyteen. Mitä ovat kestävää menestystä edistävät myönteiset teot ja miten hyvän mielen työpaikka luodaan?

 

Ihmisläheinen muutoksen johtaminen

Miten muutoksesta saadaan kestävää ja pysyvää organisaatiossa? Muutos on usein kivulias prosessi, mutta sen ei tarvitse olla. Kuinka teet muutoksesta sujuvan ja kestävän?

Huomautus 2020-03-03 123951.png

Kuvat: Unshplash.com ja Wix.com

© 2020 hrmwiz.com | Kaikki oikeudet pidätetään